Руските сили блокираха украинските градове Херсон и Бердянск

Превзет е и град Хеническ в Херсонска област
27 фев 2022 08:49, Елка Василева
135
Руските сили блокираха украинските градове Херсон и Бердянск
Снимка: архив, БГНЕС

Руските въоръжени сили блокираха южните украински градове Херсон и Бердянск, заяви руското министерство на отбраната, предаде Франс прес, като се позова на ТАСС.

Още по темата
"През последните 24 часа руските въоръжени сили изцяло блокираха градовете Херсон и Бердянск", които са респективно с 290 хиляди и 110 хиляди жители, се казва в съобщение на руското министерство.

Министерството днес съобщи също така, че руските сили са превзели град Хеническ, който се намира в Херсонска област, и летище недалеч от Херсон, предаде Ройтерс, като се позова на РИА Новости.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: войнаУкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
2
 
! Отговори
окли преди 2 години
Русия можеше да е приключила за 1 ден всичко, но не иска цивилни жертви
102
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До 109 - Не са скапани украинците, а тези които ги управляват. Ние скапани ли сме, че канадчето затваря въздушното ни пространство? Достатъчно е да ти сложат чуждопоклонник за премиер и си готов. Някой може ли да каже нещо за канадчето? Познавате ли го? От колко време? Кой е той всъщност? Защо гласувахте за него? И защо решихте, че чужденец ще ни мисли доброто? Не е хубаво да ни управлява мутра марионетка, но и сама марионетка не е добре!
101
0
 
0
 
! Отговори
не преди 2 години
става аз за няква слива няма да работя
100
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 2 години
заради тия скапани украинци ще пламне световна война.
99
0
 
0
 
! Отговори
"другар" преди 2 години
Боби,нали в даден момент трябва да изскочат от танковете,може да се върнат повече.
98
4
 
4
 
! Отговори
"другар" преди 2 години
Отвратен съм от български и руски комунисти.
97
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не стане като харков ? Вече или са избити или предали се плен .млади воничета по на 20г.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Серго мекото си е взел сбогом със своята вярна съпруга и идва да се бие за родния си град, после ще пише за униформите
95
4
 
8
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Това не бяха ли руски градове?
94
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всичко са виновни синовете на Кубрат. Да беха си седяли единни на Север от Черно море и в момента света нямаше да е чувал ни за Украйна, ни за Русия, чиито народи са си чисто и просто българи с промито самосъзнание.
93
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 2 години
До Анонимен "Няма никакъв начин да окупираш 50 милионна страна в която не те искат със стохилядни души." ЕТО ПАК ЧУКЧА ПИСАТЕЛ НЕ ЧИТАТЕЛ 1. По времето на Юнокович се роведе преброяване на населението след 22 години независимост. 42 милиона или нещо от този сорт беше Украйна Крим -2,5мил.ЛДНР -4 мил поне един милион са се изселили в РФ и още към 5 мил са на работа в РФ почти толкова са на работа на запад.
92
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро на Путин ще му се наложи да хвърля в бой сибирските мечки щото няма никой да остане от жалката му шайка!
91
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 2 години
До ДА ВИ СВЕТНА: "НАВЛИЗАНЕТО НА ТАНКОВЕ В ГРАДСКИ БОЙ ---Е АДСКИ РИСКОВАНА ОПЕРАЦИЯ!" ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. Влизането на ГОЛА колона на танкове в града е ГЛУПОСТ!!! Влизането на Танкове във втори ешелон ползващи се да унищожават всяка открита огнева точка на противника е единственото вярно решение за щурм на градовете.
90
7
 
4
 
! Отговори
Боби преди 2 години
До Анонимен "Русия губят на ден над 20 милиарда долара, колко ли ще издържат. Пак ще ядът ракети и танкове." ЕТО ГО ЧУКЧА ПИСАТЕЛ ПАК И ОТНОВО - от къде ги измисли тия 20 милиарда? Ето примерно вчера Путин се опита да се договори с Зеленски и спря физически войските да не напредват. Зеленски и сие пак "изчезнаха от ефира" - а това означава че Путин ще спре само при ПЪЛНА и БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ. 20 $ ако воюва и пак 20 ако седи и чака политиците - ЧУКЧА ПИСАТЕЛ ВЗЕМИ ЧЕТИ И МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ
89
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука тролитата на Путин са много пламенни, може би те трябва да отидат да се бият, че истинските руснаци бягат от фронта.
88
4
 
7
 
! Отговори
Боби преди 2 години
До Анонимен "Не разбирам - НАТО доставя оръжия за милиарди, ама кой ще ги плаща? Фалиралата Укра дето след малко няма да съществува?" Много просто един боеприпас има срок на годност Х години след проверка още У години след това НИКАКВИ ГАРАНЦИИ че ще стреля. А обезвреждането е скъпо и ОПАСНО - Най-лесното е да се харижат на някой като Украйна. Даже някой $ си припечелил.
87
0
 
2
 
! Отговори
Европа преди 2 години
До Митко!!!Тук все пак по-малко трият неудобните коментари за властимащите.Но не забравяйте, че демокрацията също е форма на диктатура върху масите!
86
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна трябваше да падне за 24 часа, а то какво стана, уволняват началника на руското ГЩ и няма нито един превзет голям град.
85
3
 
11
 
! Отговори
всичко преди 2 години
е наред! Продължавайте за да бъде ликвидиран неофашизмът!
84
7
 
6
 
! Отговори
Митко преди 2 години
Интересно - трият коментари на тези които не са съгласни с политиката на Путин... Ама много *** има в обратна посока. Ще рече че руснаците им плащат. За сведение на вечно признателните - Русия много войни води с Турция, а чак когато не им остава друга опция решават да ни освободят - но не заради нас, а за да навредят и отслабят Турция... И после ние си им плащаме всичките разноски - ама кой от зомбираните русофили да чете...